Δεν θα θέλατε να μπορείτε να ψήνετε υπέροχες ζουμερές μπριζόλες, μπέργκερ, ψητά λαχανικά και μανιτάρια πλευρώτους κάθε μέρα, αν δεν υπήρχε η δυσκολία και η προετοιμασία της ψησταριάς; Φυσικά και γίνεται με μια ψησταριά υγραερίου και θα σας δείξουμε παρακάτω πως:

Αρχικά, για μια BBQ υγραερίου απαιτεί όχι παραπάνω από 1,5τμ χώρου στο μπαλκόνι, την βεράντα ή τον κήπο σας, επομένως μπορεί να τοποθετηθεί πανεύκολα οπουδήποτε και μάλιστα τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν ρόδες για εύκολη μετακίνηση.

Η λειτουργία τους είναι απλή, χρησιμοποιούν μια φιάλη υγραερίου (ιδανικά μία των 10kg βουτανίου-προπανίου) η οποία συνδέεται εύκολα με ένα σωλήνα και ρυθμιστή αερίου με την ψησταριά και με την αυτόματη πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη δημιουργείται χαμηλή φωτιά στους καυστήρες. Επομένως η προθέρμανση είναι εύκολη και γρήγορη με το πάτημα και γύρισμα ενός κουμπιού. Δεν χρειάζεται να περιμένετε ή να δυσκολευτείτε να την ανάψετε όπως με τα κάρβουνα.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι δεν δημιουργείται έντονος καπνός με το ψήσιμο, παρα μόνο λίγος καπνός από τα λίπη που καίγονται και το καθάρισμα είναι εύκολο διαθέτοντας και πιατάκι συλλογής του λίπους. Ξεχάστε τις σκόνες και την βρωμιά από τα κάρβουνα.

Επίσης, κλείνοντας το καπάκι μπορείτε να ψήσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ότι φανταστείτε διότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ψησταριά και ως φούρνο, διότι διαθέτουν και ενσωματωμένο θερμόμετρο.

Τέλος, πολλές ψησταριές διαθέτουν και πλαϊνή εστία, ώστε να μπορείτε ταυτόχρονα να βράσετε κάτι ή να τηγανίσετε πατάτες!

Όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα προσφέρουν οι ποιοτικές και με άψογο φινίρισμα ψησταριές KAISER από το κατάστημα aravidis.gr με ολοκληρωμένες λύσεις και σε απίστευτες τιμές ενόψει Πάσχα και Πρωτομαγιάς. Η best seller ψησταριά υγραερίου που προτείνουμε για τις μεγάλες οικογένειες και τους λάτρεις του BBQ είναι η Inova Kaiser (K113-4BJCI) με 4+1 Καυστήρες, με μεγάλο χώρο ψησίματος 4 καυστήρων, πλαϊνή εστία για κατσαρόλα ή τηγάνι, ράφι για να κρατιούνται ζεστά τα έτοιμα κρέατα και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής που κρατάει στον χρόνο.

Για όσους δεν πείστηκαν ακόμα για τα πλεονεκτήματα της ψησταριάς υγραερίου, μπορείτε να βρείτε μοντέρνες premium ψησταριές κάρβουνου σε πολύ χαμηλές τιμές.