Το «Κινητό Κλιμάκιο Πλημμυροπαθών - ΕΠΑΨΥ» σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποίησαν με επιτυχία εκδήλωση με θέμα «Από την απώλεια, στη ζωή μετά την πλημμύρα».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρμενίου υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινότητας και του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Κιλελέρ, στη μνήμη του θανόντα Δημητρίου Καραμήτρου ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Αρμενίου τα τελευταία χρόνια. Την εκδήλωση προλόγισε ο νυν πρόεδρος του Αρμενίου, Κωνσταντίνος Κολοβός.

Όπως επίσης τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Ζωιοπούλου Ελένη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Σκαπέρδας Ιωάννης και η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου, Μακαντάση Ελένη.

Το κοινό παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις ομιλίες του επιστημονικού προσωπικού, αναφορικά με τις ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της πλημμύρας, όπως επίσης και τους τρόπους ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας.

Η Διεύθυνση του Κινητού Κλιμακίου Πλημμυροπαθών – ΕΠΑΨΥ είναι Ελ. Βενιζέλου 141, Λάρισα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6937338670.