Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 και ώρα 19.00 στο Κηποθέατρο –Αλκαζάρ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση λήξης των αθλητικών προγραμμάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. του Δήμου Λαρισαίων.

Κλείνοντας μια επιτυχημένη χρονιά τα προγράμματα Ακαδημιών και Άθληση & Γυναίκα της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. του Δήμου Λαρισαίων σας καλούν στην εκδήλωση τελετής λήξης αυτών την Παρασκευή 9/6 και ώρα 19:00 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Οι μικροί αθλητές μας θα παίξουν με τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής παραδοσιακά παιχνίδια όπως τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα, σκυταλοδρομίες, μάνα μαντηλάκι, σκουληκαντέρα και θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.

Οι γυναίκες του προγράμματος «Άθληση και Γυναίκα» θα παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα ¨Γυναίκα και ψυχική υγεία¨ από την κα Ευαγγελία Κοτρώτσιου, καθηγήτρια ψυχικής υγείας & Νοσηλευτικής φροντίδας του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Προσκαλούμε τα παιδιά των ακαδημιών και τις γυναίκες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Άθληση και Γυναίκα» σε μια γιορτή για τον Αθλητισμό κρύβοντας για εκπλήξεις και πολλά δώρα!!!

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους!