Παρουσία όλων των επίσημων φορέων της πόλης, διοικούντων της ΠΑΕ αλλά και του προπονητή κ. Δερμιτζάκη, πλήθους κόσμου, πολλών παιδιών των ακαδημιών όλων των τμημάτων και των γονέων τους πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22/02 στο «SUPER BOWL» η κοπή πίτας της ΑΕΛ για το 2024.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

«Μια χρονιά συμβολική αφού η Ομάδα μας θα κλείσει τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της, ελπίζοντας να μας φέρει μόνο χαρές και επιτυχίες.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ.Λάμπρος Ιωακείμ χαιρετίζοντας γονείς, αθλητές, προπονητές και επισήμους προσκεκλημένους ενώ συνέχισε εξαίροντας το έργο που τελούν όλα τα τμήματα σε κάθε άθλημα (ποδόσφαιρο, futsal, μπάσκετ, βόλλεϋ, στίβος) και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν αθλητές, προπονητές και διοικητικοί της Ομάδας.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στους στόχους του Σωματείου τα επόμενα χρόνια με κορυφαίο όλων τη δημιουργία αθλητικού κέντρου για όλα τα τμήματα που καλλιεργεί η ΑΕΛ, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση για συνεργασία σε Περιφερειάρχη και Δήμαρχο.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε με πάθος στην συσπείρωση όλων των δυνάμεων της πόλης εν’όψει τόσο του κρίσιμου αγώνα της ανδρικής μας Ομάδας την Κυριακή με τον Λεβαδειακό όσο και γενικότερα στον πολυπόθητο στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Περιφερειάρχη κ.Κουρέτα, του Δημάρχου κ.Μαμάκου, του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Νταβέλη, του Αντιπεριφερειάρχη κ.Σουλούκου, του Προέδρου της ΕΠΣΝΛ κ.Μπουχλαριώτη, του Προέδρου της ΕΣΚΑΘ κ.Φαλάγγα, του Προέδρου της ΕΣΠΕΚΕΛ κ.Πατσιαούρα, του Προέδρου της ΕΑΣ Σεγας Θεσσαλίας κ.Καφφέ ενώ αναγνώστηκαν επιστολές των βουλευτών κ.κ. Λιακούλη και Κέλλα.

Κατόπιν, βραβεύτηκαν αθλητές σχεδόν όλων των τμημάτων για τις επιτυχίες και την σταδιοδρομία τους. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι κάτωθι:

-Σουλούκος Στέφανος, Αντωνόπουλος Λάμπρος, Μιλτιάδης Δημήτριος, Νινίκας Παναγιώτης και Βλιώρας Νικόλαος για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στην αγαπημένη μας Ομάδα προερχόμενοι από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Σωματείου.

-Νικολακούλης Βασίλειος (επί έξι χρόνια ποδοσφαιριστής της ακαδημίας) και Αβραμούλης Νικόλαος (ποδοσφαιριστής της Κ-17) για τις κλήσεις τους στις Εθνικές ομάδες Νέων και Παίδων αντίστοιχα.

-Δορδοκίδης Θεόφιλος και Κωτούλας Κωνσταντίνος για την δεύτερη θέση που κατέλαβαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley.

-Κοντογιάννη Βούλα για την πολυετή της προσφορά αγωνιζόμενη στην γυναικεία ομάδα βόλλεϊ της ΑΕΛ.

-Κατσαβού Μελίνα, Κοταρέλα Ραφαέλα, Δεδούση Μυρτώ και Γκουγκότη Παναγιώτα για την κατάληψη της τρίτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου (Κ-18) στο αγώνισμα 4×400μ.

-Δελής Αλέξανδρος για την πολυετή του προσφορά στην ανδρική ομάδα μπάσκετ, καταφέρνοντας με επιτυχία να συνδυάσει τις σπουδές του στην ιατρική με τον αθλητισμό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε κόβοντας την πίτα του Σωματείου, με τα χαμόγελα των τυχερών παιδιών που βρήκαν τα φλουριά να «δένουν» άψογα με τον περήφανο ύμνο της «βασίλισσας» που ηχούσε στα μεγάφωνα!

Τέλος, το δ.σ. της ΑΕΛ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην λαμπρή αυτή εκδήλωση αλλά και στους χορηγούς των δώρων (κατάστημα ένδυσης «Kirikoko», «Lavoro Trade», κατάστημα «Κουτσουνάκης», βιοτεχνία «Ιnterprom», «Καρέλιας σπορτ», φαρμακείο Κόκορη Θεοδώρου και το «Football Hall») και το αρτοποιείο «Γκαμπέτας» για την στήριξή του».