Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Λάρισας επισημαίνονται τα εξής:

“Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 26η Σεπτεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του 303 ΠΕΒ, η συνέχεια της δράσης του Συλλόγου μας, για εμβολιασμό των μελών μας έναντι του τετάνου.

Η δράση υλοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με την 4ης ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων Λάρισας και πραγματοποιήθηκε σε τρία στάδια, ώστε να εμβολιαστεί τμηματικά το σύνολο των επιθυμούντων Συναδέλφων, σε τρείς δόσεις σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα εμβολιασμού.

Η παραπάνω πρωτοβουλία είχε ως στόχο την θωράκιση των Συναδέλφων μας, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων εργάζεται καθημερινά σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον στο οποίο ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού και μολύνσεων από σκουριασμένα μέταλλα.

Όπως έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ο Σύλλογος μας προωθεί και στηρίζει έμπρακτα όλες τις δράσεις που έχουν ως στόχο την υγεία των Συναδέλφων μας. Για το λόγο αυτό ήδη προετοιμάζουμε και την επόμενη δράση μας στο τομέα υγείας, η οποία προγραμματίζεται να υλοποιηθεί τον μήνα Νοέμβριο και θα ανακοινωθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, την Γενική Ιατρό – Συντονίστρια της 4ης ΤΟΜΥ κ. Πινακά Ουρανία για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξη του εγχειρήματος, τις επισκέπτριες υγείας κ. Παπαδούλη Βασιλική και κ. Παπανικολάου Ευσταθία, οι οποίες άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους Συναδέλφους μας με την κατάρτιση και τον επαγγελματισμό τους, καθώς και τον Δκτη του 303 ΠΕΒ Σχη(ΤΧ) Κωνσταντίνο Μπούρη, για τη διάθεση του απαραίτητου χώρου και την άψογη φιλοξενία”.