Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η Γιορτή Γλυκού στον Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ που διοργάνωσε στον πανέμορφα διαμορφωμένο προαύλιο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου ο Σύλλογος Γυναικών υπό την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Την εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχ. Χατζούλης.

Τιμητική πλακέτα για το έργο της στην προεδρία του συλλόγου, παρέδωσε στην απερχόμενη Πρόεδρο Γιούλα Ψωμουλιά ο Πρόεδρος της ΤΚ Κραννώνα Κώστας Τσιαγκλάνης. Βραβεύτηκαν τα καλύτερα γλυκά ενώ χόρεψε το παραδοσιακό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελίας. Ακολούθησε γλέντι με λαϊκόδημοτική ορχήστρα.

Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Β. Κόκκαλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Απ. Μπίλλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Κιλελέρ Σ. Νταφόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς και Κ. Φιλιππούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος, Κ. Χατζηκωνσταντίνου, Ι. Ζαχαριάς, Γ. Ακριβούλης, Ζ. Ανυφαντή, Γ. Καρυούδης, και Αθ. Μανδάλης οι Πρόεδροι των ΤΚ Αγ. Αναργύρων και Ελευθερών Γ. Τσικρίκας και Δ. Νταγγάρας, η γ.γ. του Δήμου Κιλελέρ Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νίκαιας Γ. Τσίντζιρας και ο πρόεδρος του συλλόγου μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας Απ. Γούλας.

Οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα με το εξής πρόγραμμα:

Δευτέρα 24 Ιουλίου, Γλαύκη. Μουσικοχορευτική βραδιά στην πλατεία του χωριού που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Τρίτη 25 Ιουλίου, Γαλήνη. «Θέρος 2023», παιδικά δρώμενα και διαγωνισμός ζωγραφικής. Σωτήριο. Μουσικοχορευτική βραδιά στην πλατεία του χωριού που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού η τοπική κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος

Τετάρτη 26 Ιουλίου, Γαλήνη. «Θέρος 2023», χορευτικά συγκροτήματα και γλέντι με ζωντανή μουσική.