Την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο, την πρώτη μέρα λειτουργίας της World Travel Market, η εταιρία τουριστικού μάρκετινγκ Respond On Demand Ltd, διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο εδώ και 8 χρόνια, Β2Β επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων επιχειρηματιών του τουρισμού και επιλεγμένων εκπροσώπων τουριστικών γραφείων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεδριακή αίθουσα ξενοδοχείου της αλυσίδας Hilton σε ένα άκρως επαγγελματικό περιβάλλον. Η άρτια οργανωμένη αυτή εκδήλωση, θα ανοίξει τον δρόμο στους Έλληνες συμμετέχοντες για νέες επιτυχημένες εμπορικές συνεργασίες.

Ποιοι μπορούν (και πρέπει) να συμμετέχουν:

Ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, εστιατόρια, επισκέψιμοι χώροι παραγωγών τοπικών προϊόντων, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες παροχής δραστηριοτήτων, εταιρείες ενοικιάσεως σκαφών, Σύλλογοι ενοικιαζόμενων καταλυμάτων, τουριστικοί προορισμοί από όλη την Ελλάδα και γενικότερα τουριστικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να διερευνήσουν τις πιθανότητες συνεργασίας με τουριστικά γραφεία της ΑΓΓΛΙΑΣ.

Οφέλη συμμετοχής:

1.Επέκταση της Αγοράς: Η προοπτική να συναντηθούν με βρετανικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες παρέχει στους Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού τη δυνατότητα να επεκτείνουν και να εδραιώσουν την παρουσία τους σε μια ιδιαίτερα δυναμική αγορά.

2.Εξατομίκευση των Εμπειριών: Οι Βρετανοί τουρίστες έχουν τις δικές τους ξεχωριστές προτιμήσεις και ανάγκες. Η διερεύνηση συνεργασιών με τουριστικά γραφεία της χώρας, θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες επιχειρηματίες να προσαρμόσουν και να εξατομικεύσουν τις προσφορές τους, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των βρετανών ταξιδιωτών. Αυτό το επίπεδο προσαρμογής θα οδηγήσει σε αυξημένη ικανοποίηση των πελατών και, κατά συνέπεια, σε αυξημένες κρατήσεις.

3.Ενίσχυση της Καταξιωμένης Εικόνας: Η συνεργασία με καταξιωμένους Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες δίνει στους Έλληνες επιχειρηματίες την ευκαιρία να συνδεθούν με αξιόπιστα ονόματα στον τομέα του τουρισμού. Αυτή η συνεργασία ενισχύει το κύρος των επιχειρήσεών τους και μεταφέρει την αξιοπιστία των συνεργατών τους στους πελάτες τους.

4.Πρόσβαση σε Νέες Τάσεις: Οι Βρετανοί τουρίστες αποτελούν μία ευρύτατη αγορά με διάφορες προτιμήσεις και ανάγκες. Οι Έλληνες επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν θα αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες τάσεις του τουρισμού, επιτρέποντας την προσαρμογή των προσφορών τους στις ανάγκες των αγοραστών.

5.Ενίσχυση της Προβολής: Η συνεργασία με γνωστούς Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες μπορεί να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να βελτιώσουν την προβολή τους στη βρετανική αγορά, καθώς αυτοί διαθέτουν την εμπειρία και την ευρύτερη γνώση για το πώς να προωθήσουν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους.

6.Δημιουργία Δικτύων Συνεργασίας: Οι επαγγελματικές (Β2Β) συναντήσεις με Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες δίνουν την ευκαιρία στους Έλληνες επιχειρηματίες να δημιουργήσουν δίκτυα συνεργασίας με άλλους παράγοντες του τουριστικού τομέα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμπράξεις και συνεργασίες που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

7. Μέγιστα οφέλη σε σύντομο χρονικό διάστημα: Μέσα σε 4 ώρες θα πραγματοποιηθούν αποτελεσματικές Β2Β συναντήσεις με αξιόπιστα τουριστικά γραφεία της Μεγάλης Βρετανίας που έχουν στοχευμένο ενδιαφέρον για την Ελλάδα.

Πληροφορίες συμμετοχής:

Αικατερίνη Τσολάκη 2410536900