Επίσκεψη, στην ΒΙΠΕ που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Τεμπών πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης με υποψήφιους του συνδυασμού του «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ».
Συγκεκριμένα ο κ. Μανώλης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ομίλου ALFA WOOD όπου τον υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος του ομίλου κ. Στέλιος Αγοραστός και συνεργάτες του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τη δραστηριότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης του ομίλου και ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση.

Τέλος ο κ. Μανώλης ξεναγήθηκε απο τον κ. Αγοραστό στους χώρους του εργοστασίου όπου συνομίλησε και χαιρέτησε τους εργαζόμενους.
Ο κ. Αγοραστός και οι εργαζόμενοι, ευχήθηκαν στον κ. Μανώλη καλή επιτυχία στις δημοτικές εκλογές.

"Είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε έμπρακτα για τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας και περαιτέρω ανάπτυξης στο εμπόριο και τις επιχειρήσεις. Κύριο μέλημά μας είναι οι δημότες να έχουν εργασία, ώστε να ζούν αξιοπρεπώς και να βελτιώνουν την καθημερινότητα τους. Ως δημοτική Αρχή είμαστε πάντα δίπλα στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους και επιθυμούμε περισσότερες επενδύσεις, ώστε να υπάρξει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας", δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης.