Την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ζεστό και φιλικό κλίμα, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Δήμαρχος Τεμπών ενημέρωσε εκτενώς τον Μακαριώτατο για θέματα που αφορούν τον Δήμο, καθώς και για τα γεωγραφικά στοιχεία του.  Ακόμη, αναφέρθηκε διεξοδικά στα σημαντικά καθημερινά προβλήματα και στα θέματα που αφορούν τους ίδιους τους δημότες του Δήμου Τεμπών. Επίσης, αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης τετραετούς θητείας του. 
Ο Μακαριώτατος έδειξε προθυμία να βοηθήσει στην ευόδωση των προσπαθειών της νέας Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα στο κοινωνικό της έργο, όπου προέτρεψε τον Δήμαρχο Τεμπών να μεριμνήσει, ώστε όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Τεμπών να βοηθούν ο ένας τον άλλον. 
Ακόμη, εξέφρασε και την επιθυμία του να επισκεφθεί άμεσα τον Δήμο Τεμπών και να γνωρίσει καλύτερα την ευρύτερη περιοχή. 
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ευχήθηκε στον Δήμαρχο υγιή και δημιουργική θητεία με αξιόλογα έργα, ανταποκρινόμενος με επιτυχία στις προσδοκίες των πολιτών του Δήμου Τεμπών. 
"Ευχαριστώ τον Μακαριώτατο για τη θερμή υποδοχή και τη συνάντηση, καθώς και για τις ευχές που δέχτηκα για υγιή και δημιουργική θητεία. Τον ευχαριστώ ολόψυχα για την αποδοχή της πρόσκλησης και τον προσκαλώ να επισκεφθεί τον Δήμο Τεμπών. Με τη βοήθεια του Θεού και την ανθρώπινη προσπάθεια, προχωράμε για το καλύτερο του Δήμου μας", ανέφερε σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης.