Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Αθανάσιο Μαμάκο συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουνίου η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας στα γραφεία του Επιμελητηρίου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται επιχειρηματικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος. Παρόντες στη συνάντηση, εκτός από τον κ. Μαμάκο, ήταν ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δ. Παπαλέξης, η Γ. Γραμματέας κα Κ. Τζήκα, ο Διοικητικός Σύμβουλος κ. Κ. Γουργιώτης και η Διευθύντρια του Επιμελητηρίου κα Κ. Τσολάκη.

Ο A’ Aντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παπαλέξης Δημήτρης ανέδειξε καταρχήν το κλίμα της καλής συνεργασίας που έχει το Επιμελητήριο Λάρισας με τον Δήμο Λαρισαίων μέχρι σήμερα, τόνισε όμως το πρόβλημα του υψηλού κόστους των δημοτικών τελών των επιχειρήσεων, παρά τη μείωση που έκανε ήδη η νυν δημοτική αρχή.

Επίσης, αναφέρθηκε στην αδήριτη ανάγκη διεύρυνσης και επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Δήμου Λαρισαίων καθώς και τη θέσπιση μιας κοινής ευρύτερης πολιτικής για την προβολή της πόλης μας προς τα έξω σε πολλαπλά επίπεδα (τουριστικό, επιχειρηματικό, πολιτιστικό  κλπ). Τέλος, δόθηκε έμφαση στην ανάδειξη της πόλης μας ως προορισμός citybreakκαι έγινε αναφορά στο πλεονέκτημα της κεντρικότατης θέσης της. Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μαμάκος συμφώνησε σε όλα τα παραπάνω και δεσμεύτηκε για αγαστή συνεργασία μεταξύ των 2 Φορέων  σε περίπτωση εκλογής του.