Ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης, Δρ. Γεώργιος Ραφτούλης ευχαριστεί τους εκπροσώπους της Αστυνομίας της Γειτονιάς, αναφέροντας τα εξής: 

Ως Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους δύο εκπροσώπους της Αστυνομίας της Γειτονιάς, κ. Γκιούρκη Κ. και κ. Μπότα Π. για τη συμμετοχή της υπηρεσίας τους στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μαθητών της Δ΄και ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας.

Οι προαναφερθέντες αστυνομικοί της Γειτονιάς παρουσίασαν με γλαφυρό και άμεσο τρόπο βασικά κι ουσιαστικά στοιχεία του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας καθώς και τους κινδύνους της πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Η συμμετοχή σας αυτή, σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, οι οποίες αφορούν και ενημερώνουν τους μικρούς μαθητές της σχολικής μας κοινότητας δείχνει τη σφαιρική και προληπτική στάση της αστυνομίας απέναντι σε ουσιαστικά ζητήματα ασφάλειας των μαθητών. Προσδίδει άλλη διάσταση στο ρόλο σας και σας καθιστά αρωγούς και συμπαραστάτες στο έργο μας.

Για τους παραπάνω λόγους σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα, προσδοκώντας σε μια αέναη αποτελεσματική συνέχιση της μεταξύ μας συνεργασίας.