Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Λ.Τ Βερδικούσας με την παρούσα επιστολή,

θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες προς την κ. Καλυψώ Μπούμπα, φιλόλογο και κόρη του αείμνηστου κ. Θωμά Μπούμπα, φιλόλογο και γυμνασιάρχη του 4ου γυμνασίου για τη σημαντική δωρεά, προς τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας, μεγάλου αριθμού βιβλίων σχετικών με τη Νεοελληνική Λογοτεχνία.

Η χαρά μας είναι διπλή καθώς η κ. Καλυψώ Μπούμπα έχει υπηρετήσει στο παρελθόν στο Γυμνάσιο Λ.Τ Βερδικούσας ενώ ο αείμνηστος πατέρας της κ. Μπούμπας Θωμάς υπήρξε καθηγητής του Διευθυντή του σχολείου μας Κ. Κατσούρα Χρήστου.

Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνουμε και στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των μαθητών μας, η προσφορά της κ. Μπούμπα Καλυψώς συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση της σχολικής μας βιβλιοθήκης

Ο εμπλουτισμός της συλλογής μας με βιβλία αξιόλογων εκδόσεων αποτελεί μέριμνα και ζητούμενο για το σχολείο μας και η συγκεκριμένη δωρεά ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τον στόχο αυτό.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης έναντι της αξιέπαινης πράξης της κ. Μπούμπα που ευχόμαστε να βρει κι άλλους μιμητές.