Από την σύζυγο του πρώην ευρωβουλευτή Γιώργου Δημητρακόπουλου και κληρονόμο της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", Μαρίνα Μπαμπαλιάρη Δημητρακοπούλου, πήραμε την παρακάτω επιστολή με τίτλο "Εκλέψαν" τη ζωή του Γιώργου Δημητρακόπουλου την οποία αγωνίζεται να ξαναπάρει πίσω". Πρόκειται για ευχαριστήρια επιστολή για εκείνους που στηρίζουν τον αγώνα του:

"Καλημέρα σας, θέλω και εγω απο την πλευρά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας στο σύζυγό μου Γιώργο, για τον οποίο δεν θα σας μιλήσω, γιατί τον γνωρίζετε πολύ καλά. Θα σας πω όμως, γιατί πρέπει να μάθετε σε όλη του τη διάσταση, τι ζει ο Γιώργος όλα αυτά τα χρόνια, με περισσή αξιοπρέπεια και υπομονή.
Ο Γιώργος δεν αγωνίζεται μόνο για την περιουσία του που την δικαιούται, αγωνίζεται για τη " ζωή " που του πήραν, και το όνομά του που όσο και αν προσπαθήσουν δεν αλλάζει, αυτός είναι ο Γιώργος Δημητρακόπουλος, γιός του Παναγιώτη Δημητρακόπουλου που ξέρετε όλοι σας.
Ο Γιώργος ξέρει και τιμά όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στον πατέρα του και έγινε και με τον δικό τους κόπο η "Ελευθερία" μεγάλη.
Ξέρει κάθε τίτλο, κάθε σειρά, κάθε γράμμα της "Ελευθερίας" πότε ,πως και γιατί γράφτηκε.
Γνωρίζει τα πιεστήρια και τον ήχο τους, τον άκουγε όταν κοιμόταν σπίτι του πάνω απο την "Ελευθερία" μαζί με τον πατέρα του .
Ήταν και είναι μάρτυρας στις χαρές, τις λύπες, και τις δυσκολίες των εργαζομένων, που ποτέ δεν έπαψε να σκέφτεται.
Ξέρει ακόμη και την μυρωδιά της "Ελευθερίας" ,η οποία όπως μου είπε με λύπη, έχει αλλάξει.
Είμαι σίγουρη πως η γενναιοδωρία των συναισθημάτων σας και η αγάπη σας για τον Γιώργο και την "Ελευθερία" του Τάκη Δημητρακόπουλου που φέτος 2022, μια καθοριστική χρονιά για τη συνέχεια της γιορτάζει τα 100 χρόνια, ,θα αναδείξουν το Γιώργο νικητή.
Ο Γιώργος με το κεφάλι ψηλά, θα ξαναπάρει σύντομα πίσω " τη ζωή" που του ανήκει, και που του έκλεψαν."
Σας ευχαριστώ όλους σας.
Μαρίνα Μπαμπαλιάρη Δημητρακοπούλου