Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στον Ι.Μ.Ν.Αγίου Αχιλλίου, στις 5.00 το απόγευμα, θα τελεστεί ο Εσπερινός και το Μικρό Απόδειπνο.

Κατόπιν, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί το Μυστήριο του Ευχελαίου για την καλύτερη προετοιμασία των πιστών για την εορτή των Χριστουγέννων και θα τεθούν προς προσκύνηση όλα τα ιερά λείψανα που φυλάσσονται στον Ναό: των Αγίων Αχιλλίου, Λουκά Κριμαίας, Αναστασίας Ρωμαίας, Νικηφόρου του λεπρού, Αμφιλοχίου του εν Πάτμω, Ελευθερίου, Γεωργίου Καρσλίδη, Νίκωνος του «μετανοείτε», Μαρίνηςμεγ/ρος, Γεδεών εν Τυρνάβω, Γεωργίου εκ Ραψάνης, Ραφαήλ και Νικολάου εν Λέσβω, Χριστίνης, Νικολάου του Πλανά, Νεκταρίου Πενταπόλεως, Παρασκευής, Ιωάννου του καλυβίτου, Ιωάννου του Μονεμβασιώτου, Παντελεήμονος του ιαματικού…

Παράκληση και κήρυγμα στον  Άγ. Αχίλλιο, Τετάρτη απόγευμα

Κάθε Τετάρτη, στον Ι.Μ.Ν.Αγίου Αχιλλίου, στις 5.30 μ.μ.τελείται  η Παράκληση σε έναν Άγιο, διαφορετικό κάθε φορά και στη συνέχεια ο π.Ραφαήλ πραγματοποιεί κήρυγμα με  «Θέματα Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Κατήχησης».

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου θα ψαλεί η παράκληση στον Άγιο Σπυρίδωνα και το θέμα της ομιλίας θα είναι «Η Δημιουργία του κόσμου».