"Άνι Μούλτς" αναφώνησε στη βλάχικη γλώσσα η περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας και επικεφαλής της παράταξης Ενωμένοι Θεσσαλοί κα Ελευθερία Τζανακούλη στον ετήσιο χορό για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Σμίξης Γρεβενών  η "Ωραία Βασιλίτσα".

Με αίσθημα  περηφάνιας για τη βλάχικη καταγωγή της η κα Τζανακούλη δήλωσε : Να ανταμώνουμε, να σμίγουμε και να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας. Είναι χρέος μας να διατηρούμε ζωντανή τη φλόγα της παράδοσης και να μεταλαμπαδεύουμε στις επόμενες γενιές όλα όσα μας δίδαξαν οι γονείς μας.

Συνεχάρη την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Σμιξιωτών "Η ωραία Βασιλίτσα" κα Ευαγγελία Γκουγκουλιάνα και όλο το διοικητικό συμβούλιο για την άρτια διοργάνωση και τις επιτυχημένες δράσεις του συλλόγου.

Τέλος, η συνάντηση της περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας με τον βουλευτή Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Γιάτσιο  οδήγησε σε μια επικοιδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Γρεβενών ενώ ευτυχές είναι το γεγονός ότι θα  διατεθούν 10.000.000 ευρώ και οι πόροι υλοποίησής του προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Αναβάθμιση των Εγκαταστάσεων Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας.