Μέσα σε ένα φιλικό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου «Φίλων Πύργου Χαροκόπου». Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ερμιόνη Μαλλίδη, ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την εθελοντική συμβολή τους όλα αυτά τα χρόνια για την προσπάθεια ανάδειξης του εμβληματικού κτιρίου. Δεν παρέλειψε φυσικά να ευχαριστήσει το κατάστημα εστίασης «Selfie» στη Γιάννουλη, για την φιλοξενία στον χώρο του καθώς και το αρτοποιείο Στέλιου Ντίστα για την προσφορά της βασιλόπιτας.

Τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, να ενημερωθούν και να σχεδιάσουν τις μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαρισαίων Αθανάσιος Μαμάκος, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Περιαστικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Βλαχούλης, καθώς και η εκπρόσωπος του Κοινοτικού Συμβουλίου Γιάννουλης κα Θάλεια Σακελλαρίου.

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Πατέρας Ιωάννης Κατρανίδης.

Τα «φλουριά» ήταν ένα βιβλίο προσφορά της κας Μαρίας Αράπκουλε και ένα χειροποίητο κόσμημα προσφορά της κας Χάιδως Λιούπα. Οι τυχεροί του Συλλόγου ήταν η κα Πέρσα Σακελλαρίου και o κος Ντίνος Γιαννακόπουλος.