Στο Πάρκο των Ευχών μαζί με τα παιδιά, το προσωπικό και την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας κα Δήμητρα Παππά βρέθηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

«Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες θαλπωρής και αγάπης, μέρες συναισθήματος και μαγείας. Η μαγεία και η γιορτινή διάθεση πολλαπλασιάζονται όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε παιδιά.

Τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας της δομής του Αμπελώνα, μέσα από το Πάρκο των Ευχών, μου έδωσαν την ευκαιρία να ταξιδέψω πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Το χαμόγελό τους, η αισιοδοξία τους, το γιορτινό τους πνεύμα και οι εγκάρδιες ευχές τους ζεσταίνουν την ψυχή όλων μας με καλοσύνη, γαλήνη και χαρά.

Και μας ξαναθυμίζουν το πραγματικό μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου: την προσφορά, την αλληλεγγύη και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. Από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα βουλευτής στέκομαι πάντα δίπλα στο πλευρό του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Εδώ από το πάρκο των ευχών στη Λάρισα εύχομαι σε όλα τα παιδιά και στους γονείς τους η νέα χρονιά να είναι όμορφη, γεμάτη χαμόγελα», δήλωσε η κα Μπίζιου.