Την χημικό μηχανικό MSc Παναγιώτα - Ευτυχία (Γιούλα) Μπίσκα που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Η Γιούλα Μπίσκα γεννήθηκε το 1978 και τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία ενέργειας, στον τομέα του φυσικού αερίου.

Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έλαβε το Μεταπτυχιακό της Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Σύγχρονες Μεθόδους Συστημάτων Ενέργειας Διεργασιών και Αντιρρύπανσης, στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έχοντας στο ενεργητικό της δημοσιευμένα συγγράμματα και εκθέσεις σε Διεθνή Περιοδικά και σε Πανελλήνια Συνέδρια.

Το 1998 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου των φοιτητών των Χημικών Μηχανικών για τρία χρόνια και παράλληλα ήταν Πρόεδρος στην παράταξη της ΔΑΠ των Χημικών Μηχανικών. Από το 2015 έως και σήμερα είναι Α΄ Αντιπρόεδρος της Δημοκρατικής Κίνησης των Μηχανικών και το διάστημα 2017-2019 διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κ.Δ.Θ.

Παράλληλα το 2018 και για δύο χρόνια από τη θέση της Γενικής Γραμματέα στο Ενεργειακό Φόρουμ Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμμετείχε στην ενεργειακή αναβάθμιση των περιοχών της Θεσσαλίας με νέες τεχνολογίες. Την ίδια χρονιά ορίστηκε αναπληρώτρια Τομεάρχης Ενέργειας της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας.

Το 2022 εκλέγεται μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενέργειας και αναπληρωματικό μέλος του διοικητικού της Συμβουλίου. Είναι παντρεμένη με τον Αχιλλέα Ζαγορίτη, Τεχνικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ Καρδίτσας και έχουν δύο παιδιά.