Η Χορωδία της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας, ύστερα από την αναγκαστική αποχή τριών ετών λόγω της πανδημίας , επανήλθε δυναμικά στην ενεργό δράση και με εντατική προετοιμασία υπό τη δ/νση της κ. Μάγδας Αλεξανδρή - Δημόκα, μετά τις δύο πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις στις αρχές Μαρτίου 2023 , προσκεκλημένη από τη ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και τον μαέστρο της κ. Ευάγγελο Αραμπατζή, σε μία μεγαλειώδη συναυλία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσ/νίκη και τον Ιούνιο 2023 στην 11η Χορωδιακή Συνάντηση, που διοργάνωσε ο Μουσικός Όμιλος Νίκαιας Αττικής , πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στη Λέσβο, ύστερα από πρόσκληση της Πολυφωνικής Χορωδίας Μυτιλήνης.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

"Η συμμετοχή της Χορωδίας μας στο εν λόγω Φεστιβάλ στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του πολύ ενθουσιώδους κοινού και κατόρθωσε να μεταφέρει στις εσχατιές του Ελληνισμού ένα μικρό δείγμα του καλλιτεχνικού- μουσικού γίγνεσθαι της πόλης μας. Πολύτιμη αρωγός στην όλη μας προσπάθεια η εξαίρετη πιανίστα κ. Ελένη Κουτή.

Παράλληλα μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο καταπράσινη πατρίδα της Σαπφώς , του Θεόφιλου , του Μυριβήλη , να θαυμάσουμε τα επιβλητικά κάστρα, να προσκυνήσουμε τις εντυπωσιακές εκκλησίες, να απολαύσουμε τις μαγευτικές παραλίες του πανέμορφου νησιού.

Η αξέχαστη αυτή εμπειρία ήταν ο προσφορότερος τρόπος έναρξης της νέας καλλιτεχνικής χρονιάς . Έπεται η ετήσια συναυλία μας προγραμματισμένη για τις 12 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με προσκεκλημένη τη Μεικτή Χορωδία του Ωδείου Νάουσας."