Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Κασίμης Χαράλαμπος και ο Συντονιστής του Τμήματος της Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ Θεοφάνης Κουρεμπές θα βρίσκονται από την Πέμπτη 26/1 στη Λάρισα προγραμματίζοντας επισκέψεις και συναντήσεις με φορείς του Νομού.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 26/1 θα επισκεφτούν τον Τύρναβο και στίς 13:00 θα έχουν συνάντηση στο ΑΣΕΠΟ με την Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Συνεταιρισμού.Στις 14:00 στον Αμπελώνα θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του κτηνοτροφικού συλλόγου του Δήμου Τυρνάβου Ζήση Παρλίτση.Την Παρασκευή 27/1 στις 9 πμ θα επισκεφτούν τον ΕΛΓΑ και θα έχουν συνάντηση με την Διοίκηση του Οργανισμού. Στις 13:00 θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο μετροπολ όπου θα πάρουν μέρος, μια και είναι ομιλητές, στην προγραμματισμένη ημερίδα-εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΕ του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι οι: ΠΈΤΡΟΣ ΚΌΚΚΑΛΗΣ ευρωβουλευτής με θέμα: Η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειες ΒΑΣΊΛΗΣ ΚΌΚΚΑΛΗΣ βουλευτής, πρώην υφυπουργός Γεωργίας με θέμα: Η Αγροτική Πολιτική στην πράξη- λειτουργία των Συνεταιρισμών. ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ ΚΑΣΊΜΗΣ πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Γεωργίας, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου με θέμα: Η νέα ΚΑΠ, το Στρατηγικό Σχέδιο της χώρας και οι θέσεις του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ. ΦΑΝΗΣ ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ, πρώην Διοικητής του ΕΛΓΑ και Συντονιστής του αγροτικού τμήματος της ΚΕ Αγροτικής Πολιτικής με θέμα: Ο ΕΛΓΑ και οι προτάσεις του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ για την καλύτερη λειτουργία του.