Πέρασαν κιόλας 13 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο του Παναγιώτη Μπαχράμη. Ήταν 13 Αυγούστου του 2010 όταν έφυγε τόσο γρήγορα και άδοξα από την ζωή, μετά από σοβαρό ατύχημα στην θάλασσα.

Σε ηλικία μόλις 34 ετών, έφυγε από κοντά μας το χαμογελαστό παιδί, που πάντα θα θυμόμαστε όλοι στη Λάρισα και στην «Βασίλισσα» του κάμπου.

Με την ΑΕΛ πανηγυρίσαμε το Κύπελλο το 2007 και ο Παναγιώτης υπήρξε μέλος αυτής της σπουδαίας επιτυχίας.

Συνδέθηκε με τις καρδιές των Λαρισαίων φιλάθλων ο Παναγιώτης Μπαχράμης. Αγάπησε τη Λάρισα, άφησε το στίγμα του και αγαπήθηκε πολύ από όλους μας, για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και το ήθος του, αλλά και την μεγάλη του αγωνιστικότητα. Βοήθησε τα μέγιστα στην μεγάλη πορεία της αγαπημένης μας ομάδας και το όνομά του, γράφτηκε με «χρυσά» γράμματα, γιατί ήταν πολύ άδικος και γρήγορος ο χαμός του, αφού ο Παναγιώτης Μπαχράμης είχε όλο το μέλλον μπροστά του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, το Δ.Σ. της ομάδας, το τεχνικό της επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο φίλαθλος κόσμος, δεν ξεχνούν τον Παναγιώτη Μπαχράμη, που φόρεσε και τίμησε με περίσσιο πάθος, την φανέλα της «Βασίλισσας».

«Κι αν κάποιοι φύγαν απ’ τη ζωή σου, σε βλέπουν απ’ το κλαμπ του παραδείσου…». Με το ξεχωριστό αυτό σύνθημα, οι οπαδοί μας, με συγκλονιστικό τρόπο, πάντα μας θυμίζουν και μας προκαλούν ρίγη συγκίνησης αλλά και ανατριχίλας. Γιατί δυστυχώς η ΑΕΛ έχει το θλιβερό προνόμιο να βλέπει τη μεγάλη βυσσινί οικογένειά της, να μεγαλώνει όχι μόνο στη γη, αλλά και στον παράδεισο…

Άνθρωποι που τίμησαν τη βυσσινί φανέλα, όπως ο Παναγιώτης Μπαχράμης και έφυγαν τόσο ξαφνικά από τη ζωή, έχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές και τη μνήμη όλων μας, όπως ακριβώς και ο αγαπημένος μας Παναγιώτης Μπαχράμης.

Θα σε θυμόμαστε πάντοτε…

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!