«Αγωνιζόμαστε, τρέχουμε για να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά. Θέλουμε η Λάρισα να πρωταγωνιστεί και στον αθλητισμό. Με ενεργή συμμετοχή των πολιτών, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

Με αφορμή το Run Greece 2023, στη Λάρισα, ο κ. Μαμάκος υπογραμμίζει πως «η ενεργός συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας είναι φιλοσοφία και στάση ζωής, εδώ και χρόνια. Στηρίζουμε έμπρακτα και με όλες μας τις δυνάμεις κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη συνεργασία και τη συμπόρευση, την αλληλεγγύη και την ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών».

Να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος δήμαρχος συμμετείχε στον αγώνα των 5χλμ του Run Greece, βελτιώνοντας, μάλιστα, την ατομική του επίδοση. Έχει προηγηθεί η συμμετοχή του στο 1o Run for Autism, αλλά και στο 3o Falani Run, που διοργανώθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Στο Run Greece 2023, ο συνδυασμός «Η Λάρισα που μας αξίζει!», του οποίου επικεφαλής είναι ο κ. Μαμάκος, είχε ακόμη δύο συμμετοχές υποψηφίων, της δικηγόρου Ουρανίας Καραμανώλη και του καθηγητή Θοδωρή Κακαρδάκου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Run Greece 2023 στη Λάρισα, ο κ. Μαμάκος συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Ηλία Καφφέ, συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, και οι συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν στη Λάρισα για την προώθηση των αθλημάτων του στίβου και του αθλητισμού γενικότερα.