Οικονομικό βοήθημα ύψους 50.000 ευρώ σε αστυνομικούς που επλήγησαν οι ίδιοι ή οι οικογένειές τους από τις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας χορήγησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, κατόπιν πρωτοβουλίας του Προεδρείου της Ένωσης μέσω συμβολικής συνεισφοράς κάθε μέλους της.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΥΘ στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε την αναγκαιότητα θεσμικής, οικονομικής, εξοπλιστικής, νομικής θωράκισης των Ελλήνων αστυνομικών και το τεράστιο ζήτημα με τις εκατοντάδες μετακινήσεις αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στην Διεύθυνση Τροχαίας, κάτι το οποίο, όπως επισήμανε, προκαλεί μεγάλη υπηρεσιακή αναταραχή στο σύνολο του προσωπικού.

Εν συνεχεία, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβας ευλόγησε την πίτα και κλήθηκαν οι επίσημοι να κόψουν ένα κομμάτι βασιλόπιτας κάνοντας μια ευχή για το 2024.

voria.gr