Την πόλη της Ξάνθης επισκέφθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος μαζί με τον συνάδελφό του Βουλευτή επικρατείας Γιώργο Σταμάτη, για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου. 

Ο βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Καπετάνος στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Ξάνθη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης όπου ενημερώθηκε για το έργο που επιτελούν στην περιοχή, ενώ επισκέφθηκε και το Διοικητήριο Ξάνθης για να συνομιλήσει με τους Αντιπεριφερειάρχες καθώς και με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και να λάβει γνώση των έργων που πραγματοποίησε μέχρι τώρα η Περιφέρεια αλλά και τα μελλοντικά σχέδια. 

Επίσης οι δύο βουλευτές συνοδευόμενοι από τον τοπικό βουλευτή του νομού Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη, επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά, καταστήματα καθώς και το χωριό Κιμέρια όπου διαβιούν πολλοί μουσουλμάνοι.

«Επισκέφθηκα την πόλη της Ξάνθης,για να βρεθώ στο πλευρό του καλού φίλου και νυν περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, με σκοπό να προβάλουμε το έργο που έχει υλοποιήσει στην περιφέρεια του αλλά και το νέο πρόγραμμα που θα τεθεί σε ισχύ με την επανεκλογή του», δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος.

«Η κυβέρνηση αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχουν δείξει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για την περιφέρεια της Ανατολικλης Μακεδονίας και Θράκης. 

Τα έργα που έγιναν στην προηγούμενη θητεία ήταν σημαντικά χρειάζεται όμως να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια ώστε όλοι μαζί, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι να πορευτούν αταλάντευτα για την πρόοδο και την ευημερία των παιδιών τους».