Στο ετήσιο Μνημόσυνο στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, για τους Πεσόντες εν ώρα καθήκοντος αστυνομικούς, παραβρέθηκε ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος.

Ο κ. Καπετάνος φανερά συγκινημένος λόγω και της ιδιαίτερης καταγώγης του από την πόλη των Φαρσάλων, έδωσε το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση αλλά και στη βράβευση του δόκιμου αστυνομικού Γιώργου Οικονόμου, γιου του Γιάννη Οικονόμου ο οποίος το 2010 τραυματίστηκε σοβαρά υπηρετώντας το καθήκον του, πιστός στον όρκο του να προστατεύει τους πολίτες και την κοινωνία.

«Με βαθύτατη συγκίνηση παραβρέθηκα σήμερα, στο ετήσιο μνημόσυνο των Πεσόντων αστυνομικών στη Λάρισα. Είναι οδυνηρό για όλους μας ότι η  Ελληνική Αστυνομία, θρηνεί δικούς της ανθρώπους που έπεσαν ηρωικά εν ώρα καθήκοντος. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν για όλους μας -αλλά και για μένα που γνώριζα καλά τον Γιάννη Οικονόμου-η στιγμή της βράβευσης του δόκιμου αστυνομικού, Γιώργου Οικονόμου, γιου του Γιάννη, ενός αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη ληστών Τραπέζης στα Φάρσαλα και λίγο αργότερα έφυγε άδικα από τη ζωή, έχοντας τιμήσει με τον ηρωισμό του την Ελληνική Αστυνομία.

Η ανάμνηση των ανθρώπων αυτών δεν θα σβηστεί ποτέ. Η μνήμη τους θα ζει αιώνια μέσα στις καρδιές μας και θα μας γεμίζει υπερηφάνεια για τα άξια στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας», δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος, μετά το Ιερό μνημόσυνο, στο οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι ομιλίες του Επιτελάρχη της ΕΛΑΣ Αστέριου Μαντζιώκα καιτου Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αθανασίου Νταβούρα.