Την καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κρητικών του Νομού Λάρισας “Ψηλορείτης”.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις τόσο με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Δημήτρη Δραγανιδάκη όσο και με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με χορούς και τραγούδια.

Ο Λαρισαίος Βουλευτής έχει δηλώσει πολλές φορές τους δεσμούς του και την εκτίμηση που τρέφει για όλους τους συλλόγους, οι οποίοι κρατούν ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του κάθε τόπου και τα μεταφέρουν από άκρη σε άκρη της γης αλλά και από γενιά σε γενιά.

Κατά την έξοδο του από την εκδήλωση ο Χρήστος Καπετάνος δήλωσε τα ακόλουθα:​

«Ευχαριστώ πολύ τον καλό μου φίλο και πρόεδρο του Συλλόγου Κρητικών Λάρισας “Ψηλορείτης” τον Δημήτρη Δραγανιδάκη, για την τιμητική πρόσκληση να βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σε σπουδαίους Κρητικούς, στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου, ο οποίος συμβάλει σημαντικά στα πολιτισμικά δρώμενα της Λάρισας.

Μέσα από τις πολύ όμορφες δράσεις και τις εκδηλώσεις του συλλόγου αναδεικνύεται η κρητική λεβεντιά, η φιλία και η φιλοξενία που διακατέχει ανά τους αιώνες τους Κρητικούς.​

Θα κλείσω με μια μαντινάδα ανταποδίδοντας ως Θεσσαλός τη φιλία μας στην Κρήτη.

“Κάνε ένα φίλο κρητικό κι άμα σε συμπαθήσει να είσαι τότε σίγουρος, πως δεν θα σε πουλήσει”.​

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία».