Στην ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Διαβητικών Λάρισας, παρευρέθηκε ο βουλευτής του νομού Λάρισας της Νέας Δημικρατίας, Χρήστος Καπετάνος ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα θέματα υγείας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα είχα οι ειδικοί να πουν.​

Ο Σύλλογος Διαβητικών Λάρισας αν και νεοσύστατος είναι πολύ δραστήριος και διοργανώνει όλο το χρόνο εκδηλώσεις και ημερίδες ενημέρωσεις των πολιτών για την πολύ σημαντική αυτή ασθένεια που δυστυχώς επηρεάζει μικρούς και μεγάλους με τα ποσοστά να δείχνουν πως ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από έναν από τους δυο τύπους του διαβήτη.​

«Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια ασθένεια που μαστίζει την εποχή μας. Η έγκαιρη διάγνωση, η πρόληψη και η σωστή θεραπεία μπορούν να οδηγήσουν στην ίαση της ασθένειας.

Οι Σύλλογοι που ως μέλημα τους έχουν την ενημέρωση των ανθρώπων για τις ασθένειες αλλά και πως μπορούν να τις προλάβουν επιτελούν ένα αξιόλογο έργο.

Στηρίζω κάθε προσπάθεια του Συλλόγου Διαβητικών Λάρισας που έχει ως κύριο σκοπό του την ενημέρωση των πολιτών για την πρόληψη και τη θεραπεία του διαβήτη»​ δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος και συνέχισε​ «μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Διαβητικών Λάρισας. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και κατάλληλη θεραπεία.

Μπορούν να σωθούν εκατοντάδες ζωές συνανθρώπων μας.​ Συγχαρητήρια στο ΔΣ του Συλλόγου για τη δράση του στην κοινωνία της Λάρισας».