Ολοκληρώθηκε το 37ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ των Εργαζομένων την Πέμπτη 8 Ιουνίου με τους αγώνες των τελικών Α1 και Α2 κατηγορίας που έγιναν στο κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ.

Στο φετινό πρωτάθλημα, που έγινε μετά από δύο χρόνια λόγω πανδημίας, συμμετείχαν είκοσι ομάδες και διεξήχθησαν εκατό παιχνίδια περίπου, στους τελικούς έφτασαν για την Α1 κατηγορία COSMOS και ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ και για την Α2 κατηγορία ΜΕΣΙΤΕΣ και Σ.ΠΑ.Κ. (Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθόσφαιρας).

Πρώτος τελικός ήταν της Α2 κατηγορίας και βρήκε νικητή την ομάδα του Σ.ΠΑ.Κ με 51-49 κι ακολούθησε ο μεγάλος τελικός της Α1 που μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ο COSMOS επικράτησε με 62-48.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ο αντιδήμαρχος Θ.. Αδαμόπουλος , ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. Βαγ. Μόρας και αρκετός κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του Αλκαζάρ.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της συνέχισης μιας παλιάς διοργάνωσης του Δήμου, μετά την περιπέτεια της πανδημίας, ενώ ευχαρίστησε τους αθλητές όλων των ομάδων για τη συμμετοχής σε μια διοργάνωση θεσμό.

Η διοίκηση της ΔΗΚΕΛ εκφράζει ευχαριστίες προς τη διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστήριου Αλκαζάρ για τη διεξαγωγή των τελικών.