Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/10, 14.30) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση των "16" του Κυπέλλου έως και τον τελικό σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας.

Καλεσμένος στην εκδήλωση θα είναι ο Κώστας Χαλκιάς. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2004 θα συμμετέχει στη διαδικασία της κλήρωσης.

Οι ομάδες της κλήρωσης και οι δύο εκκρεμότητες

Ποιες όμως είναι οι ομάδες που το μεσημέρι της Παρασκευής θα μπουν στην κληρωτίδα; Από τις 16 γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή τις 14 από αυτές.

Πρόκειται για τις πέντε που συμμετείχαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι εννιά που έχουν καταφέρει να προκριθούν στη συγκεκριμένη φάση μέσα από την πορεία τους στη διοργάνωση.

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι:

ΑΕΚ
ΑΕΛ
Άρης
Αστέρας Τρίπολης
Athens Καλλιθέα
Βόλος
Κηφισιά
Νίκη Βόλου
Ολυμπιακός
ΟΦΗ
Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ
Πανσερραϊκός

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο εκκρεμότητες που αφορούν ζευγάρια των οποίων οι αγώνες αναβλήθηκαν και περιμένουμε να διεξαχθούν.

(Πανθρακικός – Γιούχτας) – Ατρόμητος

(Λεβαδειακός – Αιολικός) – Λαμία

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με καλεσμένο τον Κώστα Χαλκιά θα διενεργηθούν την Παρασκευή και ώρα 14:30 στο ξενοδοχείο President (αίθουσα Europa A) οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας από τη φάση των «16» έως και τον τελικό.

Ο Κώστας Χαλκιάς έχει αναδειχτεί Κυπελλούχος Ελλάδας το 2004 και δύο μήνες μετά κατέκτησε το EURO με την Εθνική Ομάδα στην Πορτογαλία.

Η διαδικασία θα μεταδοθεί με live streaming από το epo.gr και από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube".

sport24.gr