Την κωμωδία μυστηρίου “Κοίτα Τους Πως Τρέχουν” προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, με ώρα προβολής στις 21:30, στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος “Μπαρμπής Βοζαλής” στον Μύλο του Παππά.

Στο West End του Λονδίνου της δεκαετίας του 1950, τα σχέδια για την κινηματογραφική μεταφορά του επιτυχημένου θεατρικού έργου της Άγκαθα Κρίστι «Ποντικοπαγίδα», διακόπτονται ξαφνικά, όταν ένα από τα βασικά μέλη του συνεργείου δολοφονείται.

Ο έμπειρος αλλά μονόχνοτος επιθεωρητής Στόπαρντ και η πρωτάρα αστυνομικός Κόνσταμπλ Στόκερ, η οποία κρατάει σημειώσεις για τα πάντα, αναλαμβάνουν την υπόθεση και βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα αινιγματικό παιχνίδι υπόπτων, ερευνώντας τη μυστηριώδη ανθρωποκτονία με δικό τους κίνδυνο.

Ευχάριστη μαύρη κωμωδία παλιάς κοπής, που παρωδεί το σύμπαν της Άγκαθα Κρίστι, αλλά ενστερνίζεται πλήρως τον υφολογικό της σχεδιασμό και το κάνει κομψά, κάτι που θα εκτιμήσουν οι θαυμαστές της διάσημης συγγραφέως.

Κωμωδία Εποχής & Μυστηρίου 2022 | Έγχρ. | Διάρκεια: 98′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τομ Τζορτζ με τους: Σίρσα Ρόναν, Άντριεν Μπρόντι, Σαμ Ρόκγουελ, Ντέιβιντ Ογιέλοου

Γενική είσοδος 4 ευρώ