Στο δίλημμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου αναφέρθηκε από τα Φάρσαλα όπου βρέθηκε την Τρίτη, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Όπως εξήγησε συνομιλώντας με πολίτες ο κ. Κόκκαλης, «οι εκλογές της 25ης Ιουνίου πλησιάζουν. Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: Από τη μία το σχέδιο στήριξης των ισχυρών και απαξίωσης του κοινωνικού κράτους από τη Νέα Δημοκρατία και από την άλλη το σχέδιο που περιλαμβάνει στήριξη της πλειοψηφίας. Μίας πλειοψηφίας που σήμερα δοκιμάζεται είτε είναι συνταξιούχοι, είτε αγρότες, είτε ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Εδώ από τη λαϊκή των Φαρσάλων μπορεί κανείς με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο, να κατανοήσει το πραγματικό πρόβλημα των νοικοκυριών σε μία κατεξοχήν αγροτική περιοχή.

Μία περιοχή που πλήττεται στην αγροτική της οικονομία σε πολλά επίπεδα και κυρίως στις τιμές των προϊόντων. Για παράδειγμα, οι τιμές στο σιτάρι και στο κριθάρι είναι απίστευτα χαμηλές. Το μέλλον της Ελληνικής γεωργίας είναι δυσοίωνο. Απέναντι σε αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με σχέδιο θα στηρίξει τον μικρομεσαίο παραγωγό και αγρότη με αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου εθνικού και ευρωπαϊκού πόρου, ώστε να περιοριστεί η ψαλίδα της τιμής από το χωράφι μέχρι το ράφι και να απολαύσουν καλύτερες τιμές τόσο οι παραγωγοί, όσο και οι καταναλωτές».