Την Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας επισκέφθηκε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος συναντήθηκε με τον διευθυντή της κ. Αθανάσιο Κωτσάκη.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Κόκκαλης έκανε την εξής δήλωση: «Συνομίλησα με τον επικεφαλής της κλινικής, τον κ. Αθανάσιο Κωτσάκη και ενημερώθηκα για τη λειτουργία της και τα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία η ανθρώπινη ζωή είναι υπεράνω οποιουδήποτε κόστους και οποιασδήποτε «ωφέλειας» όπως την περιέγραψε ο κ. Πνευματικός και όπως δυστυχώς περιλαμβάνεται στην κρυφή ατζέντα του κ. Μητσοτάκη.

Για εμάς, η ανθρώπινη ζωή δε μπαίνει στο ζύγι, ούτε αποτελεί μέρος οποιουδήποτε επιχειρηματικού σχέδιο ιδιώτη, να συμπράξει με δημόσιο νοσοκομείο. Στηρίζουμε ξεκάθαρα, χωρίς ψιλά γράμματα το δημόσιο σύστημα υγείας, πιστεύοντας ακράδαντα πως σε αυτό θα πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες, ανεξαρτήτως οικονομικής επιφάνειας και κατάστασης της υγείας τους.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου συγκρούονται δύο σχέδια: Το ένα, της Νέας Δημοκρατίας που επιδιώκει την ιδιωτικοποίηση των δημοσίων νοσοκομείων της χώρας και το άλλο, του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που θέλει να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας» κατέληξε.