Ένα «γεμάτο» ματς πρόσφεραν Απόλλων Λάρισας και Καλλιθέα στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκρισης μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, καθώς η κανονική διάρκεια έληξε στο 2-2.

Η Καλλιθέα μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους χάρη στο γκολ του Αντονί Μουνιέ στο 12ο λεπτό, το οποίο έδωσε προβάδισμα αλλά όχι και... ψυχραιμία στην ομάδα του. Οι Λαρισαίοι ανέβασαν την απόδοσή τους και αυτός μετουσιώθηκε και σε ισοφάριση χάρη στον Αντρέα Σταμάτη στο 26'.

Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με την ομάδα της Καλλιθέας να μην μπαίνει στο δεύτερο μέρος όπως μπήκε στο πρώτο. Αντιθέτως, είδε τον Απόλλωνα να είναι καλύτερος στο χορτάρι και ο Σιατραβάνης ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 56' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ενώ όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν μία σημαντική πρόκριση, ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να στείλει το ματς στην παράταση μέσω του τελικού 2-2 στο 90+4'.

Στον έξτρα χρόνο δεν άλλαξε τίποτα απολύτως και οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους από το σημείο του πέναλτι. Εκεί η Καλλιθέα ήταν πιο ψύχραιμη και με 5-6 πήρε μία μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Μόρας): Μελί, Γιαννίτσης, Κλιγγόπουλος (99′ Ζαχαράκης λ.τρ.), Φουρκιώτης, Αυλωνίτης (74′ Κοντρέρας), Χαλάτσης (90′ Ποτόσογλου, Σταμάτης, Σιατραβάνης, Γκολγκέροβ (67′ Κοτσιανούλης), Γκαρσία, Ακοστίνο (90′ Μπαλογιάννης).

Athens Kallithea (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέτζος, Ρόσι, Ευαγγέλου, Χατζηδίμπας, Ρέντζας (91′ Κολτσίδας), Τσινώνης (39′ Λάσκαρης λ.τρ), Μπουλούλης (75′ Μάλσι), Κυνιγόπουλος, Νίλλι (62′ Κωστανάσιος), Λουκίνας, Μουνιέ (62′ Ντιμίτριους).

gazzeta.gr