Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ το 9o Ετήσιο Αντάμωμα Αιγανιωτών, στο γήπεδο του χωριού . 
Το Ετήσιο Αντάμωμα Αιγανιωτών όπως κάθε χρόνο συνδιοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγάνης τον Αθλητικό Σύλλογο Αναγέννησης Ολύμπου τον Δ.Τεμπων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας .
Στο 9ο αντάμωμα παραβρέθηκε ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δ.Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος  κ.Κώστας Κολλάτος συνοδευμένος από τους δημοτικούς Συμβούλους κ.Αχιλλέα Διψάνα ,Ιωάννη Αργυρίου, Χρήστο Τσούγια ,την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ.Θεοδώρα Αναγνωστόπουλου, τον πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ.Αθανάσιο Λαίνα και Κρανιάς κ.Ιωάννη Μήτσιου ,τον δραστήριο πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Αναγγένησης Ολύμπου και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο  κ.Γεώργιο Μπάτζιο καθώς και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κ. Κων/νο Ζαφείρη , Δημήτρη Τζιόλα ,Βασίλη Δελητζάνη, Κώστα Μαλλιάρα, Χρήστο Γραβάνη τον υποψήφιο τοπικό σύμβουλο  κ.Δημήτρη Ζαϊρε όπως και στελέχη του συνδυασμού .
Στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο κ.Κολλάτος:
 
«Είναι τιμή για εμένα  η πρόσκληση στην αποψινή βραδιά να βρίσκομαι εδώ δίπλα στον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγάνης και τον Αθλητικό Συλλόγο Αναγγένησης Ολύμπου .
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγάνης  για τις πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιεί κάθε χρόνο από κοινού σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο.
Όπως επίσης και στην ποδοσφαιρική ομάδα ένα  μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι συνέβαλλαν στις σημαντικές αυτές επιτυχίες για τον αθλητισμό του τόπου μας (παίκτες, προπονητές, διοικήσεις, φιλάθλους, χορηγούς κ.λπ.) και τους εύχομαι να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και να κατακτήσουν τους πιο υψηλούς στόχους που προσδοκούν.
Τέλος θέλω να διαβεβαιώσω σε όλες και όλους σας ότι είμαι πάντα κοντά σας, στηρίζοντας έμπρακτα κάθε προσπάθεια σας για το καλό του αθλητισμού και του πολιτισμού της περιοχής μας .
Και πάλι τα Θερμά μου συγχαρητήρια στους εμπλεκόμενους για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία!