Σεμινάριο επιμόρφωσης κριτών μπάσκετ πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα που θα κληθούν οι κριτές να ανταποκριθούν στα εθνικά πρωταθλήματα.

Το σεμινάριο, το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του συνδέσμου κριτών μπάσκετ νομού Λάρισας σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΘ με εισηγήτρια την Τάνια Μερίκα, πρόεδρο του συνδέσμου κριτών Αττικής και τον Τάσο Αναστασόπουλο, γραμματέα του συνδέσμου κριτών Αττικής.

Έγινε ενημέρωση για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνος που ισχύει από φέτος σε όλες τις εθνικές κατηγορίες καθώς και ενημέρωση για τις τροποποιήσεις των κανονισμών για την νέα αγωνιστική χρονιά 2023-2024.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στη Λάρισα, ευγενική παραχώρηση του κ. Αγοραστού, και παρευρέθηκαν και οι σύνδεσμοι κριτών της Θεσσαλίας.

Ο σύνδεσμος κριτών ν. Λάρισας ευχαρίστησε την κ. Μερίκα και τον κ. Αναστασόπουλο, οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση του, οι οποίοι με τις γνώσεις τους βοηθούν την αναβάθμιση του επιπέδου των κριτών μπάσκετ.