Η Συντονιστική Επιτροπή αγώνα των Συνταξιουχικών οργανώσεων Νομού Λάρισας, με ομόφωνη απόφασή της, είναι δίπλα και πλάι στους πλημμυροπαθείς της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής. Συμπαραστεκόμαστε στην συντονιστική τους επιτροπή αγώνα. Νιώθουμε και αισθανόμαστε τον πόνο τους, την θλίψη τους, την αγανάκτηση και την απογοήτευση τόσο χρόνο μετά την πλημμυρική τους καταστροφή. Έχουν περάσει τρεις μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή μας και μέχρι σήμερα τα μέτρα στήριξης από την πλευρά της κυβέρνησης, της περιφέρειας και Δήμων είναι πολύ λίγα, σε σχέση με τα τεράστια προβλήματα, αφού ένα μεγάλο μέρος των πληγέντων δεν έχει πάρει τίποτα αλλά ούτε και αυτοί που πλημύρισαν τα υπόγεια. Καλούμε όλους τους καθ’ ύλην αρμόδιους και υπεύθυνους να πάψουν να κωφεύουν άλλο, να δώσουν άμεσα λύσεις, στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Καλούμε όλους τους Συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο για τους πλημμυροπαθείς το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι, στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, όπως αποφάσισαν όλοι οι φορείς της Θεσσαλίας μαζί με τις επιτροπές πληγέντων που συμμετείχαμε στην σύσκεψη την Κυριακή 26 Νοέμβρη 2023.

Απαιτούμε:

• Αποκατάσταση πλήρης όλων των καταστροφών και ζημιών που υπέστησαν. Γενναία οικονομική βοήθεια για τον πλήρως απαραίτητο εξοπλισμό του σπιτιού καθώς και χρηματοδότηση επιχειρήσεων, καταστημάτων κ.τ.λ. και κάθε μορφής οικονομικής ελάφρυνσης, έτσι ώστε να επέλθει η κανονικότητα.

• Συμπάσχουμε και είμαστε αλληλέγγυοι μαζί σας διαρκώς, συνοδοιπόροι στον αγώνα σας μέχρι την ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων σας, που δεν τα προκαλέσατε και δεν τα δημιουργήσατε εσείς. Συνεχίζουμε μαζί σας.

ΟΛΟΙ το Σάββατο 16 Δεκέμβρη 12 η ώρα στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας