Ο Δήμος Λαρισαίων και η διευρυμένη επιτροπή “Λάρισα-Πόλη που Μαθαίνει” η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Συμβουλίου προσκαλούν σε εκδήλωση - συνάντηση δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, Συλλόγους, Επιστημονικές Ενώσεις, Εθελοντικές Οργανώσεις και τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής του Πανεπιστημίου των Πολιτών, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:30-21:30 στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα (Λεωφ, Γεωρ. Παπανδρέου 2).

Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια της συνάντησης φορέων του Ιουνίου (23.06.22) και σκοπό έχει την οριστικοποίηση του Σχεδίου Δράσης “Λάρισα Πόλη που Μαθαίνει” για το έτος 2023. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δουλέψουν ομαδικά και να καταθέσουν σκέψεις και ιδέες για το προτεινόμενο Σχέδιο Δράσης και τον ενεργό ρόλο που επιθυμούν να έχουν σε μια ή περισσότερες προτεινόμενες δράσεις. Η συνάντηση θα περιλαμβάνει επίσης σύντομες εισηγήσεις από διακεκριμένους επιστήμονες.
Για δηλώσεις συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/1PHqy0LnuOlMgjR6cq3u-_jFuXdW-6DAm9jOkmA0R6oo/edit
Για περισσότερες πληροφορίες:
Τμήμα Διά Βίου Μάθησης Δ. Λαρισαίων: 2410680249, 2410680250
email: learning-city@larissa.gov.gr

Στο πλαίσιο της “Λάρισα-Πόλη που Μαθαίνει” και της προώθησης της συνεργασίας μεταξύ των φορέων της πόλης, μια ακόμα σημαντική εκδήλωση - συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα κατά την οποία το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ), με την συμμετοχή του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λάρισας, καλεί νέους/ες, ενεργούς πολίτες και φορείς που ασχολούνται με τη νεολαία, στο coworking space του JOIST Innovation Park (Βαλτετσίου & Τριπόλεως, Λάρισα), ώρες 16:30 - 20:30.Οι πολίτες της Λάρισας και οι φορείς της συνεργάζονται και συνδιαμορφώνουν προοπτικές για το μέλλον για μια πόλη βιώσιμη με ευημερία και εξωστρέφεια! Θα αποτελέσει τιμή και χαρά η παρουσία όλων και κυρίως η ενεργός συμμετοχή σας στη συνάντηση!