Μια αντιπροσωπευτική ομάδα παιδιών των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, συνοδευόμενα από τους Παιδαγωγούς τους, την Προϊσταμένη του 10ου Παιδικού Σταθμού κ.Κίτσιου Αναστασία,  την Δ/ντρια Παιδείας κ Μπαξεβάνου Σταυρούλα και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Άθλησης κ. Γερογιώκα Ηρακλή, επισκέφτηκαν την Ιερά Μητρόπολη Λάρισας με σκοπό την προσφορά τροφίμων για τον επιούσιο.

Τα τρόφιμα ήταν μέρος αυτών που συγκεντρώθηκαν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, από το πρόγραμμα «Κατασκευάζω-Ανταλλάσω-Βοηθώ».

Ο Σεβασμιώτατος κε Ιερώνυμος συνομίλησε με τα μικρά παιδιά, τα οποία ξεναγήθηκαν στους χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως και τραγούδησαν στον Ραδιοφωνικό Σταθμό. Τέλος, τους μοίρασε γλυκίσματα και εικόνες και ευχήθηκε να έχουν την ευλογία του Κυρίου στη ζωή τους.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Άθλησης κ. Γερογιώκας Ηρακλής και η Διευθύντρια Παιδείας κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου ευχαριστούν τους γονείς που ανταποκρίθηκαν για την πραγματοποίηση του προγράμματος, με απώτερο σκοπό τα παιδιά να μάθουν τις ηθικές αξίες που θα αποτελέσουν το θεμέλιο λίθο της ζωής τους.