Σε ισχύ είναι το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Λάρισα, καθώς διανύουμε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Τα καταστήματα είναι ανοικτά κάθε ημέρα, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Τις Κυριακές 24 και 31 Δεκεμβρίου θα μπορούν να είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Την Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου καθώς και τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Με αφορμή την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος αναφέρει:

"Το εορταστικό κλίμα και η γιορτινή διάθεση επιστρέφουν και φέτος δυναμικά, ευελπιστώντας να διώξουν ότι αρνητικό βιώσαμε αυτό το διάστημα.

Τα καταστήματα της πόλης μας στολίζονται γιορτινά και γεμάτα από εμπορεύματα σε πολύ καλές, χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές, είναι πανέτοιμα να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν με χαμόγελο τους καταναλωτές.

Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι για τον εμπορικό κόσμο αλλά και για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά, τα πιο δυνατά που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα, γιατί όλοι περάσαμε και περνάμε δύσκολα και το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Ας είναι λοιπόν αντάξια των προσδοκιών μας και ας υποδεχτούμε το Νέο Έτος με χαμόγελο, αισιοδοξία και θετική διάθεση! Χρόνια πολλά σε όλους!"

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr