Εκτός κινδύνου, αλλά με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, τα πλευρά, τη σπλήνα και τα νεφρά συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η 43χρονη Αστυνομικός, η οποία τα ξημερώματα της Πέμπτης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού με δράστη τον 52χρονο σύζυγό της μέσα στο διαμέρισμά τους.

Η 43χρονη γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς τα χτυπήματα που κατάφερε ο επιχειρηματίας σε όλο της το σώμα ήταν συντριπτικά και όπως εξομολογήθηκε η ίδια, το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί από τη μανία του συζύγου της.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», δήλωσε η νεαρή αξιωματικός μιλώντας στην ΕΡΤ για τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Το θύμα υποστηρίζει πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο 52χρονος έγινε τόσο βίαιος, ωστόσο, κάνει λόγο για ένα άτομο που συχνά έχανε τον έλεγχο μετατρέποντας την καθημερινότητά της σε μια κόλαση. Για αυτό το λόγο, εξάλλου, η 43χρονη στο παρελθόν είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 52χρονου για απειλή.

Παρόλα αυτά ήθελε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, αλλά ο δράστης συνέχισε την κακοποιητική συμπεριφορά με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να του ζητήσει διαζύγιο.

Όπως λέει η ίδια, η απόφασή της να χωρίσουν παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή...

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», περιγράφει το θύμα για όσα διαδραματίστηκαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η 43χρονη σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χάρη στην άμεση κινητοποίηση των γειτόνων της οι οποίοι άκουσαν τις φωνές από τον καβγά, κατάλαβαν ότι η γυναίκα κινδυνεύει και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι Αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού ο 52χρονος είχε ανοίξει τη μπαλκονόπορτα και έσερνε το ανυπεράσπιστο θύμα του από τα μαλλιά.

Το σπίτι θύμιζε... σφαγείο από τα αίματα, καθώς ο επιχειρηματίας ευρισκόμενος σε κατάσταση αμοκ ξυλοκοπούσε επί 2 ώρες την 43χρονη.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του αδελφού της για τον εφιάλτη που έζησε η νεαρή αστυνομικός στα χέρια του συζύγου της.

«Όλο το σπίτι είχε αίματα λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία θα την σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτη σπασμένη, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο. Δεν ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στην σπλήνα, στο νεφρό... Δεν αναγνωρίζεται το κορίτσι», τονίζει ο αδελφός της 43χρονης.

Παράλληλα, μιλά και για το παρελθόν του δράστη, ο οποίος πίεζε ασφυκτικά την αδελφή του εξαιτίας της ζήλιας που έτρεφε για αυτήν. «Τον ήξερα τι άνθρωπος είναι και περίμενα, λέω 'θα γίνει κανένα κακό'. Ζήλια, της έκανε τη ζωή πατίνι. Να μη βγει, πώς θα ντυθεί, πού θα πάει, γιατί άργησε».

Σε βάρος του 52χρονου ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για Απόπειρα Ανθρωποκτονίας, ενώ ο συλληφθείς ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή για το πρωί της Δευτέρας.

protothema.gr