Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης βρέθηκε σήμερα στην Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας Πέτρο Κρίκη και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Παπαδούλη Γιώργο, Πολύζο Κώστα, Καράμπαλη Βασίλη, Πάσχου Κατερίνα και Γιάννη Κατσαρίμπα.

Στη συζήτηση με τους εμπόρους και παραγωγούς αναδείχθηκαν τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε στην παραγωγή αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων η πρόσφατη φονική πλημμύρα που χτύπησε τα χωριά και την Λάρισα. Όπως και η ανυπαρξία μέριμνας από τον κρατικό μηχανισμό για γρήγορες και πλήρης αποζημιώσεις στο αγροτικό και ζωικό κεφάλαιο των παραγωγών. Ταυτόχρονα τονίστηκε η πολύ χαμηλή αγοραστική κίνηση αν και αρχή του μήνα, γεγονός που αποδεικνύει ότι το λεηλατημένο λαϊκό εισόδημα δεν φτάνει πλέον ούτε μέχρι τα μέσα του μήνα και ότι χρειάζονται άμεσες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κρίκης τόνισε ότι χρειάζεται τώρα να οργανωθεί η πάλη του λαού για να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις στο 100%, την επιδιόρθωση όλων των αντιπλημμυρικών υποδομών που καταστράφηκαν, αλλά και την διεκδίκηση όλων των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων για να θωρακιστεί η πόλη και η Θεσσαλία.

Τέλος κάλεσε τους παραγωγούς και εμπόρους να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στους δήμους και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, γιατί αποτελούν την μόνη εγγύηση για την επόμενη μέρα, γιατί σ’ αυτά συμμετέχουν λαϊκοί  αγωνιστές που έχουν την πείρα για να μπούνε μπροστά στην οργάνωση της διεκδίκησης και θα είναι τα πραγματικά στηρίγματά απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, όπως και των άλλων κομμάτων  ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.α. και τους εκλεκτούς τους σε δήμους και περιφέρεια.