Ο Γιάννης Σκόκας υποψήφιος βουλευτής στο νομό Λάρισας του ΚΚΕ περιόδευσε και μίλησε στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο Ελβακ.

Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ θα κατατεθεί την επόμενη ημέρα για να δυναμώσει το εργατικό και λαϊκό κίνημα, η πάλη, η διεκδίκηση.

Οι εργαζόμενοι έχουν μεγάλη πείρα από τις διάφορες κυβερνήσεις συντηρητικές, προοδευτικές, μονοκομματικές ή πολυκομματικές που εναλλάσσονταν διαδοχικά όλα αυτά τα χρόνια και συνέχιζαν χωρίς διακοπή την ίδια αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική σε βάρος τους.

Γι΄αυτό και αντίστοιχα ως αντιπολίτευση ψήφιζαν την πλειοψηφία των αντιλαϊκών νομοσχεδίων όπως τώρα με την κυβέρνηση της ΝΔ που ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε πάνω το 50% και ΠΑΣΟΚ το 70%.

Έχουν επίσης μεγάλη πείρα για το ποιο κόμμα ήταν δίπλα τους στους αγώνες, στις διεκδικήσεις με τα συνδικάτα, σε όποια νίκη ή κατάκτηση είχαν όλη αυτή την περίοδο, απέναντι στην τρομοκρατία, σε απαγορεύσεις στην καταστολή.

Μπροστά στις 21 του Μάη να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να απορρίψουν και να αχρηστεύσουν τους κάθε λογής εκβιασμούς και να ενισχύσουν το ΚΚΕ. Να ενισχύσουν τη δύναμή τους, η οποία θα επιστρέψει σε αυτούς και δεν θα εγκλωβιστεί σε παζάρια και αντιλαϊκές συγκυβερνήσεις.

Κάθε ψήφος παραπάνω, η άνοδος των εκλογικών ποσοστών του ΚΚΕ θα κατατεθεί την επόμενη ημέρα των εκλογών στην ενίσχυση την προσπάθειας για να δυναμώσει το εργατικό και λαϊκό κίνημα, να δυναμώσει η πάλη, η διεκδίκηση ενάντια στην νέα συνέχεια της επίθεσης σε βάρος της ζωή μας που είναι μπροστά μας ανεξάρτητα από το κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει.