Συνάντηση πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Σκιάθου κ. Δημήτρης Καραθάνος με τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων κ. Παύλο Χατιλάρη στα γραφεία του Δήμου Λαρισαίων.

Στη διάρκεια της συζήτησης, συζητήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις, αναφορές και προτάσεις, σχετικά με την ενεργή συμμετοχή των νέων στα κοινά, αλλά και στη συγκρότηση ενός Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας στον Δήμο Σκιάθου.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων κ. Χατιλάρης παρουσίασε στον Αντιδήμαρχο τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, καθώς και τις δράσεις και πρωτοβουλίες που υλοποιήθηκαν αυτά τα τρία χρόνια της λειτουργίας του οργάνου.

Ιδιαίτερη αναφορά έδωσε στις συνεργασίες που πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας με μεγάλους φορείς της κεντρικής διοίκησης και τις αυτοδιοίκησης.

Τέλος, ανέφερε στον Αντιδήμαρχο ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων προσπαθεί με την συνεργασία της ΚΕΔΕ, της ΕΕΤΑΑ και των υπολοίπων Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας της χώρας να διαδώσει το μήνυμα της ίδρυσης Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας σε όλους τους Δήμους της χώρας.