Οι Κλαδικές ΚΟΒ του ΚΚΕ και οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας της ΚΝΕ οργανώνουν Συναυλία στήριξης στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 (προσέλευση από τις 20:00) στο «Skyland – Live Music Venue» (Φαρσάλων 24 – Πρώην «Πασάγιο»).

Το μουσικό πρόγραμμα πλαισιώνουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες με πλήθος συμμετοχών σε μπάντες της πόλης, σε αρκετά project και παραγωγές, δίνοντας εορταστικό ρυθμό στην βραδιά.

Την συναυλία θα ανοίξει με hip – hop ήχους η «ManiFexx» (Ευαγγελία Μήνου) και θα ακολουθήσει ένα μελωδικό ταξίδι με εναλλακτική και ροκ μουσική από τους: Στέλιο Παπαδόντα («Ιδανικοί», «Nizerossa»), Φώτη Παπανικολάου («Αλγόρυθμοι»), Δημήτρη Φωτίου και Γιάννη Κατσανούλη («Thumbs Down»), Ηλία Νικολαΐδη («Minorfase», «War Pigs», «Sing Along»), Κώστα Τσαβαλιά («Hidden in the Basement», «BasementBrothers», «Sing Along») και τον τραγουδοποιό Γιώργο Γάλλο.

Η Συναυλία θα κλείσει με τους «Cauliflower Jam», ένα funk rock σχήμα που αποτελείται από τους μουσικούς: Ιορδάνη Ακριτίδη στη φωνή, τον Χρήστο Λαδίκα στην κιθάρα, τον Αχιλλέα Παπαζήση στο μπάσο και τον Ηλία Νικολαΐδη στα τύμπανα.

Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Σίμος, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ