Στην συνοικία Ηπειρώτικα και στις πλατείες και τα σχολικά συγκροτήματα της Νεράιδας, συνεχίστηκαν σήμερα οι συντονισμένες δράσεις καθαριότητας της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων.

Ειδικότερα, προσωπικό και εξοπλισμός της Διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί να καθαρίζουν πλατείες, πάρκα, πεζοδρόμια, κοινόχρηστους χώρους πέριξ σχολείων, εκκλησιών, πολυσύχναστα σημεία και δρόμους της περιοχής, εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή των πολιτών στις γειτονιές και στους δημόσιους χώρους. 

Ανάλογες παρεμβάσεις με τη σημερινή θα γίνονται πλέον σε μόνιμη βάση από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων, όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, έτσι ώστε να καλύπτουν το σύνολο των συνοικιών των Δημοτικών Κοινοτήτων, ανεξάρτητα από το καθημερινό πρόγραμμα καθαριότητας που συνεχίζεται κανονικά και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα. 

Στην συνοικία βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Παν. Νταής, η πρόεδρος της 4ης ΔΚ  κ. Ευαγ. Αργυροπούλου και το μέλος της κοινότητας κ. Μαρ. Κισκίνη.