Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η  Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής ν.Λάρισας, κ. Ευαγγελία Λιακούλη,  για την απώλεια της Προέδρου του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας, Θέλμας Ζητωνούλη:

«Η πόλη μας «αποχαιρετά» μια σπουδαία προσωπικότητα, της οποίας η πολυεπίπεδη παρουσία θα παραμείνει ανεξίτηλη και αναντικατάστατη, την ιδιαίτερα ξεχωριστή και αγαπημένη όλων μας,  Θέλμα Ζητωνούλη. 

Η Θέλμα, μια γυναίκα σύμβολο, αποτέλεσε μια εμβληματική φυσιογνωμία, για την Λάρισα, παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς για την παράδοση και τον Άνθρωπο. Υπηρέτησε με ζήλο και ενεργό ρόλο τα κοινά στην πόλη μας για πολλά χρόνια, ,δραστηριοποιούμενη στο χώρο της πολιτιστικής κληρονομιάς και της ανάδειξής της.

Ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη της για τη λαϊκή μας παράδοση ώστε να αποτελέσει ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Λυκείου Ελληνίδων στην πόλη της Λάρισας, το 1979 και έκτοτε,  υπηρέτησε  τον Σύλλογο, επί 27 χρόνια, με αγάπη και μεράκι, ως το τέλος της ζωής της.

Οι επιτυχίες και οι διακρίσεις του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας σε κορυφαίες πολιτιστικές διοργανώσεις, τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας, όσο και σε διεθνή συναντήσεις και φεστιβάλ, στα οποία έχουν συμμετάσχει οι χορευτικές ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων, πάντα έφερναν την ¨σφραγίδα¨ της Θέλμας Ζητωνούλη. 

Η πολιτιστική ιδεολογία της ήταν διαρκής αγώνας πίστης και αφοσίωσης στους θησαυρούς της παράδοσής μας. 

Θα την κρατήσουμε πάντα μέσα μας, με μνήμες αξίας, ως φωτεινό παράδειγμα και πυξίδα, για να διατηρήσουμε ακέραια και άσβεστη την αγάπη και το σεβασμό για τον τόπο και την παράδοσή μας.

Την θυμάμαι στην τελευταία εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων, στο Κηποθέατρο, να χειροκροτά, να δακρύζει, να χαιρετά, να είναι μόνη της, μια κερκίδα…

Θα ζει αιώνια ανάμεσά μας, στην πόλη μας και κυρίως στις καρδιές μας.»