Τρόφιμα προσέφερε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων  Νομού Λάρισας για άλλη μια φορά, στα πλαίσια του Κοινωνικού  του έργου,  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. 

Τα τρόφιμα παρέδωσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Γούλας Απόστολος ο οποίος τόνισε ότι “υπάρχει σταθερή συνεργασία με τη Δομή με κοινό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας”, καθώς επίσης ο ταμίας κ. Κώστας Γκέτσιος και το μέλος κα Νικολέτα Κατσάνη.

Από την πλευρά του Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι ευχαρίστησαν το σύλλογο για την προσφορά και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).