Ομιλήτρια στην Αγιά, σε πολιτική εκδήλωση της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ήταν την Πέμπτη η τ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υπ. Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Σε μια αίθουσα που έσφυζε από λαϊκό παλμό και διάχυτη αισιοδοξία, η υπ. Λαρισαία Βουλευτής, καταχειροκροτούμενη, εξέπεμψε μήνυμα νίκης, αναδεικνύοντας τις προτεραιότητες της προγραμματικής πολιτικής πρότασης του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

«Λίγο πριν το “νήμα τερματισμού” και αυτής της προεκλογικής περιόδου, η Αγιά απόψε ορθώνει ψηλά τον Πράσινο Ήλιο, αποδεικνύοντας πως η καρδιά του ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να χτυπά δυνατά στα στήθη κάθε προοδευτικού δημοκράτη, που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη ζωή αξιοπρέπειας και προκοπής που του αξίζει.

Την 21η Μαΐου, με τη δική σας δύναμη, μαζί καταφέραμε να διαψεύσουμε τις “Κασσάνδρες” του “ντουέτου” Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ, πετυχαίνοντας να αυξήσουμε τις δυνάμεις μας και μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλο πολιτικό κόμμα. Κάναμε μαζί το 1ο βήμα, μιας ελπιδοφόρας πορείας, που βρίσκεται μόνο στην αρχή. Στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, θεριεύει ο γνήσιος αντίπαλος της δεξιάς. Ο Λαός επιλέγει ισχυρό αντίπαλο στη φτωχοποίηση και τη διόγκωση των κοινωνικών ανισοτήτων. Ισχυρό αντίπαλο στη διαφθορά και την αδιαφάνεια.

Ισχυρό αντίπαλο στη μιζέρια των κουπονιών. Ισχυρό αντίπαλο στην κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ισχυρό αντίπαλο στην αδικία και την αισχροκέρδεια. Με ισχυρή εντολή στην αυθεντική Δημοκρατική Παράταξη, για μια αξιόπιστη, σύγχρονη, αποτελεσματική και υπεύθυνη φωνή, προς όφελος των μη προνομιούχων», τόνισε η Ευαγγελία Λιακούλη.

Επιπλέον, η τ. Γραμματέας της Κ.Ο. και υπ. Βουλευτής Λάρισας εστίασε στις ανάγκες των αγροτών και των κτηνοτρόφων, με ειδικές αναφορές στα τοπικά προϊόντα της Αγιάς, υπενθυμίζοντας πως «σταθήκαμε στο πλευρό των παραγωγών της Αγιάς, με την εκ μέρους μου κατάθεση αλλεπάλληλων κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, σε κάθε πλήγμα.

Για το εξοντωτικό κόστος παραγωγής, για την ενεργειακή κρίση, για επιτάχυνση των αναγκαίων ενεργειών μετά από κάθε φυσική καταστροφή, για τα ζητήματα άρδευσης των χωραφιών, στις εξελίξεις της νέας ΚΑΠ, το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα παραμείνει πάντα δίπλα σας, άμεσα και τεκμηριωμένα, με ρεαλιστικές λύσεις, φέρνοντας τις δικές σας ανάγκες στην 1η γραμμή της Βουλής, απέναντι σε μια Κυβέρνηση που νοιάζεται μόνο για τα ισχυρά συμφέροντα των κολλητών της, καταδικάζοντας την ύπαιθρο σε υποβάθμιση».

«Η νίκη της Κυριακής ανήκει σε όλους εσάς, που επιμένετε να βαδίζετε με ψηλά το κεφάλι και με πυξίδα, όχι το φόβο, αλλά την ελπίδα. Ανήκει στη νέα γενιά, που δεν εγκλωβίζεται σε κάλπικα διλήμματα. Με ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες, κοιτάζοντας κάθε έναν από εσάς ευθεία στα μάτια, δίνουμε μαζί ενωμένοι τον ωραίο συλλογικό αγώνα για τον Τόπο μας, έναν αγώνα ιδανικών, αρχών και αξιών, που έχει στο επίκεντρο τους Ανθρώπους και όχι τις καρέκλες», υπογράμμισε η Ευαγγελία Λιακούλη.