Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος συνεχίζει το αφιέρωμα του στον μοναδικό Guiseppe Tornatore και τον σπουδαίο μαέστρο Ennio Morricone, στο Las Ramblas Spitaki – Βελίκα Αγιάς, με άλλη μία αξέχαστη κινηματογραφική συνεργασία τους που δε μπορεί παρά να απογειώσει τη δράση Ennio on Big Screen.

Δεύτερη προβολή, «Μαλένα» (Malena), ένα ρομαντικό δράμα εποχής που μας δείχνει πόσο διαφορετικοί αλλά και πόσο ίδιοι είναι οι άνθρωποι μπροστά στον εμμονικό έρωτα, την απώλεια, τον εξευτελισμό και τέλος ίσως τη λύτρωση.

Έτος κυκλοφορίας: 2000

Πρωταγωνιστές: Monica Bellucci, Guiseppe Sulfaro

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Ώρα προβολής: 22:00

Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2494056855, 6948585536

Είσοδος ελεύθερη

Oι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν το καθιερωμένο cocktail "Εnnio", που δημιουργήθηκε από τους Στέφανο Δραγανιδάκη και Γιώργο Ζιώγα. Αποτελεί το ποτό που συνοδεύει τις εκδηλώσεις του συλλόγου, αφιερωμένο στο Maestro, εμπνευσμένο από τη ζωή και το έργο του, δίνοντας την ευκαιρία στον παρευρισκόμενο να συνδυάσει την οπτικοακουστική αδρεναλίνη των θεμάτων του maestro, με ένα απολαυστικό σύγχρονο Aperitivo, από διαχρονικές ιταλικές νότες όπως τα Μartini Rubino & Βitter.

Extra Tip: Το cocktail είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ, οπότε μπορεί κάποιος να το απολαύσει πριν από ένα γεύμα αλλά και μόνο του σαν απλό cocktail.

Καλή απόλαυση!