Πιο ισχυρή γίνεται καθημερινά η ομάδα του υποψηφίου Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου.

Σε δήλωσή του ο κ. Κολλάτος αναφέρει τα εξής: «Καθημερινά η ομάδα μας μεγαλώνει, γίνεται πιο ισχυρή καθώς προστίθενται άτομα που έχουν διακριθεί ο καθένας στο χώρο του και έχουν προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο.

Είμαστε περήφανοι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που συστρατεύονται μαζί μας.

Σήμερα έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με δύο νέα πρόσωπα από το Μακρυχώρι που κατέρχονται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη μας τον κ. Αθανάσιο (Σάκη) Τσέτσιλα του Πέτρου ελευθ. επαγγελματία και Δημήτριο Στογιάννη του Ιωάννη Ιδιωτικό Υπάλληλο».

Σε δήλωση του ο κ. Τσέτσιλας σημειώνει:

Με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

Νιώθω πως οφείλω να το προσπαθήσω με γνώμονα και βάση την προσφορά προς τον Δήμο μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κώστα Κολλάτο.

Σε δήλωση του ο κ. Στογιάννης σημειώνει: Συστρατεύομαι προσφέροντας φρέσκες ιδέες και λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν όλους.

Με συνειδητή δέσμευση και μεγάλη προσήλωση, θα εργαστώ για να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που απαιτούνται στον τόπο μας.

Σας προσκαλώ να σταθείτε στο πλευρό μας, να υποστηρίξετε την υποψηφιότητα μου και την παράταξη μας “Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης ”, ώστε να συμμετάσχουμε ενεργά στην ανάπτυξη του Δήμου μας και των χωριών μας.